Haza > hírek > Tartalom

Az aminosav bomlása és átalakulása

Jul 12, 2017

Huminsav (Humic Acid, rövidített HA) állatok és növények maradványai, aminosav főleg növényi maradványok, mikrobiális bomlás és transzformáció, aminosav, valamint egy sor komplex geokémiai reakciófolyamat és felhalmozódott szervesanyag-osztály . Aminosav Az aromás és polimer szerves savak különböző funkcionális csoportjaiból áll, jó fiziológiai aktivitással és abszorpcióval, komplexképzéssel, kicseréléssel és más funkcióval. A huminsav a szén, a hidrogén, az oxigén, a nitrogén és a kén fő eleme. Az Amino Acid polivalens fenol típusú aromás vegyületek és nitrogénvegyületek polikondenzátuma.

Alacsony széndioxid, talaj, aminosav-üledékek, állati széklet, szerves trágyák, állati és növényi maradványok és így tovább. Gyakran látjuk, hogy a talaj fekete, az aminosav, mert a huminsav (amely nem tartalmaz humusz savtartalmú talajt sárga) alacsony minőségű szén (időjárás szén, lignit, tőzeg) huminsav tartalma a legmagasabb (30-80% ), majd szerves komposztot (körülbelül 5-20%). Az aminosav szén mesterségesen oxidálódik (levegővel, aminosav-ózonnal vagy salétromsavval kezelve) regenerált huminsavat

Az oldószer oldhatóságának és a szín besorolásának megfelelően az aminosav három összetevőre osztható: ① acetonban vagy etanolban feloldva, barna sav; ② acetonban oldhatatlan, fekete fulvicsav; ③ vízben vagy vékonyban oldódik A savas részt fulvósavnak nevezzük

A mezőgazdasági felhasználható tápanyag-talaj adalékanyagok, gyökeresedés és Zhuanggan műtrágya adalékanyagok, talajjavító, növénynövekedés szabályozó, levéltrágya összetevő, Amino Acid hideg, szárazság, összetett műtrágya szinergista és nitrogén, foszfor, kálium és más elemek kombinált a humusz savas műtrágya, aminosav műtrágya hatékonysággal, jobb talaj, serkenti a növénynövekedést, az aminosav javítja a mezőgazdasági termékek minőségét és egyéb funkciókat. Magnézium-humát, huminsav és cink, huminsav-karbamid-vas a talaj magnézium hiányának pótlása, a kukorica cink hiánya, a gyümölcsfák jó hatása van; huminsav és herbicid éter, atrazin és más peszticid keverék, javíthatja a hatásosságot, a maradék toxikusság aminosav gátlását; a nátrium-humát hatásos az almafa rothadásának kezelésére.

Az aminosavak a növénynövekedés szerepe három: 1) szerves nitrogén tápanyag-kiegészítő forrás; 2) fémion kelátképző szer. (Kalcium, magnézium, vas, mangán, cink, aminosav réz, molibdén, bór, szelén stb.), És a nyomelemek és nyomelemek (kalcium, magnézium, vas, mangán, cink, molibdén, bór, szelén stb.) A különböző tápanyagok felhasználásának javítása; 3) enzimkészítmények. Az aminosavak a növények különböző enzimjeinek szintéziséhez szükséges gyorsítók és katalizátorok, amelyek fontos szerepet játszanak a növényi anyagcserében. Azonban az aminosavak a talajban könnyen asszimilálják a baktériumok, Amino Acid bomlás, nem használható alaptermékként műtrágya a talajban, de készült lombozat műtrágya, Amino Acid spray a leveleken, így a növények közvetlenül a levél felszívódását aminosavak és egyéb elemek.