Haza > hírek > Tartalom

Az aminosav bomlása és átalakulása

Jul 03, 2017

Az aminosav Huminsav (Humic Acid, rövidített HA) állatok és növények maradványai, főként növényi maradványok, mikrobiális bomlás és transzformáció révén, aminosav, valamint egy sor komplex geokémiai reakciófolyamat és felhalmozódott szervesanyag-osztály . A polimer szerves savak aromás és különböző funkcionális csoportjaiból áll, jó fiziológiai aktivitással és abszorpcióval, komplexképzéssel, cserével és egyéb funkciókkal. A huminsav a szén, a hidrogén, az oxigén, az aminosav nitrogén, a kén, a polivalens fenol típusú aromás vegyületek és a nitrogénvegyületek polikondenzátjának fő eleme.

Alacsony széndioxid, talaj, víz üledékek, állati széklet, szerves trágyák, állati és növényi maradványok és így tovább. Gyakran látjuk, hogy a talaj fekete, az aminosav, mert a huminsav (amely nem tartalmaz humusz savtartalmú talajt sárga) alacsony minőségű szén (időjárás szén, lignit, tőzeg) huminsav tartalma a legmagasabb (30-80% ), majd szerves komposztot (körülbelül 5-20%). Az aminosav szén mesterségesen oxidálódik (levegővel, ózonnal vagy salétromsavval kezelve) regenerált huminsavat

Az oldószer oldhatóságának és a szín besorolásának megfelelően az aminosav három összetevőre osztható: ① acetonban vagy etanolban feloldva, barna sav; ② acetonban oldhatatlan, fekete fulvicsav; ③ vízben vagy vékonyban oldódik A savas részt fulvósavnak nevezzük

A mezőgazdasági felhasználható tápanyag-talaj adalékanyagok, gyökeresedés és Zhuanggan műtrágya adalékanyagok, talajjavító, növénynövekedés szabályozó, levéltrágya összetevő, Amino Acid hideg, szárazság, összetett műtrágya szinergista és nitrogén, foszfor, kálium és más elemek kombinált humuszos műtrágyával, műtrágya hatékonysággal, jobb talajjal, serkenti a növénynövekedést, javítja a mezőgazdasági termékek minőségét és más funkciókat. Magnézium-humát, huminsav és cink, huminsav-karbamid-vas a talaj magnézium hiányának pótlása, a kukorica cink hiánya, a gyümölcsfák jó hatása van; huminsav és herbicid éter, Amino Acid atrazin és más peszticid keverék, javíthatja a hatékonyságot, a maradék toxicitás gátlását; a nátrium-humát hatásos az almafa rothadásának kezelésére.

Széles spektrumú növénynövekedés-szabályozók, különösen a növénynövekedés elősegítését célzó aminosav szabályozhatja a növények lombozatának megnyitását, csökkentheti a szájszárazság jelentőségét, javíthatja az ellenállóképességet, fokozhatja a termelést és javíthatja a a célbúza, a kukorica, az édesburgonya, a köles, a rizs, a gyapot, a földimogyoró, a repce, a dohány, a selyemhernyó, az aminosav gyümölcsök, zöldségek stb. fő alkalmazása; összekeverhető néhány nem lúgos peszticiddel, és gyakran szinergikus hatást fejtenek ki.

Az aminosavak a növénynövekedés szerepe három: 1) szerves nitrogén tápanyag-kiegészítő forrás; 2) fémion kelátképző szer. (Kalcium, magnézium, vas, mangán, cink, réz, molibdén, bór, szelén stb.), És nyomelemek és nyomelemek (kalcium, magnézium, vas, mangán, cink, réz, molibdén, bór, szelén stb.) A különböző tápanyagok növényi felhasználásának javítása; 3) enzimkészítmények. Az aminosavak a növények különböző enzimjeinek szintéziséhez szükséges gyorsítók és katalizátorok, amelyek fontos szerepet játszanak a növényi anyagcserében. Azonban az aminosavak a talajban könnyen asszimilálják a baktériumok, Amino Acid bomlás, nem lehet használni, mint alap-műtrágya a talajban, hanem a lombozat műtrágya, spray a levelek, így a növények közvetlenül a levél felszívódását aminosavak és egyéb elemeket.

A kálium forrásra utal, kálium-szulfátot vagy kálium-kloridot használva az összetett műtrágyából készült klorid vegyülettől, és a kloridion-tartalom nem haladhatja meg a 3% -ot, egyébként klórvegyület-műtrágya.

Utal a kálium elem kálium-klorid formában lehet osztani monoklór és diklofen termékek, klór jelentése kálium elem kálium-klorid forma, Amino Acid a nitrogén a karbamid és más nem klorid ionok kettős klór káliumvegyület kálium-klorid formájában, nitrogénvegyület ammónia-klorid formájában.