Haza > hírek > Tartalom

Aminosav sav-bázis titrálás görbe

Nov 02, 2017

Aminosavak a vegyületek, amelyek helyettesítjük, tartalmazó aminosavak az aminosavak és Karboxil-csoport. Hasonló hidroxi savakat, aminosavak osztható alfa-béta-, gamma-... W - aminosavak, de az aminosavak, melyek által szabályozásában alfa-aminosavak, és vannak csak két tucat közülük, amelyek a fehérje alkotó egységek.

Aminosavak alapvető anyagok teszik ki a fehérje szükséges-az állati takarmányozásra szánt. Szerves vegyületek lúgos aminosavak és savas Karboxil-csoport. A amino csoport az alfa-amino-alfa szén-dioxid. Az aminosavak alkotó fehérjék is többnyire alfa-aminosavak.

Aminosavak a szervezet anyagcsere révén játszhat a következők: válni savak, hormonok, antitestek, kreatin, stb. Viszont a szénhidrátok és zsírok; Ez oxidálja, szén-dioxid-, víz- és karbamid, energiát termelő.

Aminosavak, színtelen, több mint 200 ℃, olvadáspont, mint az átlagos sokkal magasabb olvadáspontja szerves vegyületek. Alfa-amino acid rendelkezik négy különböző ízek a savas, édes, keserű és friss. Nátrium-glutamát és a glicin is a leggyakrabban használt aromák. A amino-hágó nem általában oldódik vízben, a oldat és a lúgos oldat, nem oldódó, illetve oldható szerves oldószereket, például etanol vagy éter. Aminosavak a vízben való oldhatósága a különbség nagyon nagy, mint a minimális oldhatóság tirozin, 25 ℃, tirozin oldott csak 0.045 g 100 g víz, de meleg törülközőt tirozin oldhatóság nagyobb. Lizin és a speramate is gyakran jelen a sósav, formáját mert vízben jól oldódó, és nehezen kristályosodik, mert a deliquescence [5].

(1) a szín és a színes, különböző közös aminosavak könnyen lehet színtelen kristályok, és a kristályos forma változik, a struktúra, az aminosavak. Például l-monoglutamic sav a tetragon, és D monoglutamic sav egy rombusz alakú pehely.

(2) aminosav kristályosodás magas olvadáspontja, olvadáspontja van általában 200 ~ 200 ℃, egy csomó aminosavak vagy annak közelében olvadáspont lesz kell bontani amin és a CO2.

(3) a legtöbb aminosavak az Oldhatóság vízben oldódnak. A különböző aminosavak a vízben oldhatóság más, mint az arginin, lizin és prolin oldhatóságát. Az oldhatóság, cisztein, hisztidin, tirozin is nagyon kicsi. Mindenféle aminosavak oldódnak erős lúgok és erős savak. De aminosavak oldhatatlan vagy oldékony, etanolban.

(4) íz amino-savak és származékaik van egy bizonyos íz, mint a savanyú, édes, keserű, stb. Az íze a fajok aminosav és a három-dimenziós szerkezet kapcsolódik. Általánosságban a d-típusú aminosav édes ízű, és édes intenzitása nagyobb, mint a megfelelő L 1 aminosav.

(5) az ultraibolya tartományban abszorpciós tulajdonságait különböző közös aminosavak nem rendelkezik kapacitással felvenni a látható fény. De a tirozin, triptofán és a fenilalanin a nyilvánvaló photoabsorption ultraibolya tartomány. A legtöbb fehérje tartalmaz e három aminosav, különösen a tirozin. Ezért a fehérje-mennyiségileg kimutatható uv abszorpció jellemző 280hm hullámhossz.

Aminosav sav-bázis titrálás görbe

Glicin, például: Moore glicin oldódik vízben, a pH-értékű pufferoldat 5.97, a standard NaOH és HCl titrálásához rendre, oldat pH-érték, mint az ordinátán, hozzáadásával HCl és NaOH-t, pedig az abszcisszán rajz, a titrálási görbe anyajegyek számát jelöli. Egy nagyon fontos jellemzője ennek az, hogy pH = 2,34 és pH =-9,60, két inflexiós pont, melyik van pK1 és a pK2 ill. Szabály: pH [R].> pH > pK2 ", [R] [K +] > [K +]; Ha a pH-érték pI, a nettó díj értéke nulla, [R] = [K-]; Ha a pH-érték< pi,="" the="" net="" charge="" is="" "+";="" when="" you="" have="" a="" ph="" of="">pI, a nettó díj van "-