Haza > hírek > Tartalom

Az aminosav gyorsítja a csontnövekedést

Oct 26, 2017

Az aminosavak fontos anyagok az agyban, legfeljebb 90% -os aminosavtartalom. A modern biológiai kutatások szerint az emberek okosak, a bölcsesség és hatalmas agya elválaszthatatlan. Az emberek a folyamat fejlődésében elsajátították a fehérje (aminosavak) megszerzésének képességét, olyan jól fejlett, magas IQ-értéket, és fokozatosan uralják a világot.

A kísérletek azt mutatják, hogy az aminosavak mennyisége az agyban meghatározza az emberi intelligencia és a memória szintjét, az agyat, javítja a kulcs memóriáját az aminosav táplálásának pótlására. Emellett az aminosavak a következő hatásokkal és hatásokkal rendelkeznek:

1, megszüntesse a fáradtságot, erőteljesen tartja, javítja az egészségi állapotot

A triptofán enyhítheti a stresszt, elkerülheti a depressziót, szorongást és más állapotokat, stabil érzelmeket, hogy fenntartsa az erős energiát.

2, hogy javítsa az alvás minőségét

A triptofán hatása az alvás, a "természetes alvó tabletták" előmozdítása a világon.

3, az immunitás javítása érdekében

Az aminosavak az emberi immunrendszer alapanyaga, az aminosavak száma és minősége, valamint az immunrendszer funkciója szorosan összefügg az erős, triptofánnal, fenilalaninnal, a lizin a szükséges nyersanyagok az antitestek előállításához, átfogó egyensúlyt az aminosavak, javítani kell a szervezet immunrendszert.

4, a betegség elősegítése, a műtét utáni helyreállítás

Az elágazó aminosavak (leucin-izoleucin és valin) gyorsíthatják a beteg kilégzési sebességét.

Lehet-e az aminosavak javítani az immunitást?

Gyermekek, mert a szervezet immunrendszere még nem alakult ki, az antitestek szintézise az emberi szervezetben alacsony, ami a külföldi baktériumokkal szembeni rezisztenciát és a fagociták (pl. Fehérvérsejtek) vírus invázióját eredményezi kevésbé életképesek, kevésbé, így könnyű számos betegség megfertőzésére. Az aminosavak felgyorsíthatják az emberi immunglobulin szintézisét, az immunitás alapvető növekedésétől, megelőzve a megfázást, a lázat, a köhögést és más betegségeket.

Gyorsítsa meg a csontnövekedést

A csontok csontmátrixból és csont ásványból állnak: a csontmátrix főleg aminosavakból áll, meghatározza a csont, a méret és a rugalmasság formáját; csont ásványi anyag főként kalciumot tartalmaz, meghatározza a csontsűrűséget és a keménységet. Így az aminosavak és a kalcium a fő "építőanyagok", amelyek a csontokat alkotják.

A gyermekek teste a gyors növekedés és fejlődés szakaszában van, a kalcium iránti igény nagyon nagy. Azonban kevesen tudják, hogy a kalciumfejlődési szakaszban élő gyermekek nem választhatók el az aminosavaktól. Az aminosavak a különböző ásványi anyagok és nyomelemek "hordozói". Az emberi test a kalcium, a vas, a cink, a szelén és más ásványi anyagok és nyomelemek kiegészítésében, aminosavak és fehérjék szükséglete az egész szervezetben történő szállításhoz. Mint például az aminosavak hiánya, ezek a nyomelemek és ásványi anyagok nem képesek hatékonyan elküldeni az emberi test különböző szerveihez, továbbra is az ásványi anyagok és a nyomelemek hiányához vezetnek a szervezetben.