Haza > hírek > Tartalom

A hínár trágya előnyei

Dec 12, 2018

A vegyi műtrágyákkal összehasonlítva a tengeri moszat műtrágyák nagy koncentrációjú aktív aminosavakban, polipeptidekben, természetes növényi hormon prekurzorokban és betainban vannak. A növények hormon- és tápanyagegyensúlyának szabályozásával a tengeri moszat trágyák fokozhatják immunitásukat és a növények egészségesebbé válhatnak, javítva ezzel a hozamot és a minőséget. A tengeri moszat műtrágyák forró termékké váltak a műtrágyagyártás területén.


image


A termékkutatás és fejlesztés elmélyülésével számos új tengeri alga-műtrágya termék született egymás után, mint például az algás levéltrágya, a szilárd flush-műtrágya, a folyékony öblítő műtrágya és az algák bio-szerves műtrágya.


Az algák és a hínár kivonatok széles körben használatosak a szerves trágyák kifejlesztésében és a növények, gyümölcsök, zöldségek, virágok, gyepek és egyéb mezőgazdasági termékek termesztésében, mivel gazdagok a különböző növénynövekedést elősegítő tényezőkben. A tengeri moszat műtrágya számos nagy hatóanyaggal és tápanyaggal rendelkezik. Nemcsak kálium-, kalcium-, magnézium-, molibdén-, vas-, cink-, bór-, jód-, szelén- és egyéb tápanyagokat tartalmaz, hanem gazdag tengeri alga poliszacharidot, tengeri alga polifenolokat, telítetlen zsírsavat, fehérjéket, aminosavakat, vitaminokat, növekedési szabályozót is tartalmaz. és egyéb aktív elemek. A tengeri moszat műtrágya javíthatja a talaj minőségét, az aszály ellenállóságát, a hideg ellenállást, a növekedés előmozdítását, a kártevő ellenállást, a hozamnövekedést, a mezőgazdasági termékek minőségének javítását és más többszörös hatásokat.


Mivel a tengeri moszat műtrágya számos hatékony komponenst és hatóanyagot tartalmaz, javíthatja a talaj fizikai, kémiai és biológiai tulajdonságait, hogy javítsa a talaj vízvisszatartó képességét és elősegítse a hasznos mikroorganizmusok növekedését a rizoszférában. Reagálhat a talajban lévő fémionokkal, hogy nagy molekulatömegű vegyületeket képezzenek, javítsák a talaj aggregátumok szerkezetét, ezáltal segítve a talajnedvesség fenntartását, a jó talaj szellőztető környezetet, ösztönözzék a rizoszféra mikroorganizmusok növekedését, növelik a talaj biológiai aktivitását, és a sótartalom és az alkáliák és a sivatagi góbok ellenőrzése. A tengeri moszat műtrágya nemcsak nagy mennyiségű mikrotápanyagot, poliszacharidot, különböző aminosavat, vitamint és egyéb hatóanyagot biztosít a növények számára, hanem segíti a növényeket egy robusztus gyökérrendszer kialakításában és a talaj tápanyagok felszívódásának és hasznosításának javításában, \ t víz és gáz. A tengeri moszat műtrágya növelheti az őssejtek érrendszeri kötegét, felgyorsíthatja a felszívódó vizet, a tápanyagokat és a termékeket a szállításban, és elősegítheti a növényi sejtek megosztását, a sejt késleltetés öregedését, javíthatja a növényi fotoszintézis hatékonyságát, növelheti a hozamot és javíthatja a minőséget, meghosszabbíthatja a tárolási frissességet fokozza a termés szárazságállóságát, a hideg ellenállást, az alámerülést és a betegségekkel és kártevőkkel szembeni ellenállást, valamint egyéb művészeti funkciókat.


image


A tengeri moszat műtrágya alkalmazása olyan növényekre, mint a kukorica, gyümölcs és zöldség bizonyította, hogy a tengeri moszat műtrágya nyilvánvaló hatással van a növények korai érettségére, a terméshozam és a minőség javítására, a gyümölcs megőrzésére és a növények javítására. ellenáll a betegségeknek és a rovar kártevőknek, stb., és 10% ~ 30% -kal növelheti a termelést. 2013-ban bemutattam egy kísérleti kísérletet az alginint tartalmazó vízoldható tápanyag-műtrágya alkalmazására a levélfelületen négy szakaszban, nevezetesen a terhes stádiumban, a fülbevaló szakaszban, a fugázási szakaszban és a rizs teljes szemcsés szakaszában. Az eredmények azt mutatták, hogy a vízoldható tápanyag-folyékony műtrágya, amely alginint tartalmaz a levélfelületen, hatékonyan javíthatná a szemcsék számát, a teljes szemcseméret-számot és a rizsszemek számát.www.agronaturetech.com

E-mail: info@agronaturetech.com